Ben je zwanger en wil je graag een blijvende herinnering aan deze bijzondere tijd? Dan is een zwangerschapsfotoshoot echt iets voor jou! Tijdens de fotoshoot sta jij met jouw mooie ronde buik centraal, maar ook jouw partner en kind zijn van harte welkom om deel te nemen aan de shoot.

Het is mogelijk om de foto’s in zwart wit te laten maken, wat een prachtige tijdloze uitstraling geeft. Of je kiest juist voor kleur om de nieuwe fase in jouw leven te benadrukken. Het belangrijkste is dat jij je op je gemak voelt tijdens de fotoshoot, zodat we samen tot prachtige foto’s kunnen komen.

De zwangerschapsfotoshoot is dé manier om jouw zwangerschap op een mooie manier vast te leggen. Je zult versteld staan van hoe mooi en trots je eruit ziet op de foto’s! En natuurlijk zijn de foto’s niet alleen voor jou, maar ook voor jouw partner en kind een mooie herinnering aan deze bijzondere tijd.

Wacht dus niet langer en laat jouw zwangerschap op een mooie manier vastleggen. Jouw fotoshoot wordt een moment om nooit te vergeten en een mooie start van het nieuwe leven dat binnenkort begint.

Wanneer?

Bij een eerste kindje doe je de shoot rond 34-36 weken en bij een tweede en volgend kindje rond 32-34 weken.
Mijn doorlooptijd is ongeveer twee weken, dus boek alsjeblieft op tijd.
Als je geboekt hebt krijg je nog een speciale link om vantevoren aan te geven welke foto's je mooi vindt en in wat voor stijl je de shoot wilt doen.
Afspraak maken

Jij bepaalt, ik adviseer

Van mij mag je helemaal zelf weten hoeveel je wilt blootgeven. Ik kan je goed op je gemak stellen en jij geeft zelf de grenzen aan. Ik heb wel suggesties en ideeën voor je. In de studio hebben we direct voorafgaand aan de shoot altijd eerst een gesprek waarin je je wensen en ideeën kunt aangeven. Je mag ook helemaal ‘blanco’ komen, ik heb altijd genoeg ideeën!
De foto's zijn alleen voor jou, tenzij je ma schriftelijk toestemming geeft om ze voor mijn portfolio te gebruiken.

Verloskundige

Je bent bij mij in goede handen, want ik ben van 1999 tot 2014 verloskundige geweest. Ik heb dus ruime kennis van zwangerschap en zal tijdens de shoot goed voor je zorgen.

Mijn andere specialiteit is kinderfotografie, dus als er een kindje meekomt wordt de shoot alleen maar leuker!

Werkwijze Onszelf

Vóór de shoot

Wanneer je een shoot geboekt hebt, krijg je een bevestigingmail en per post ontvang je een brochure waarin alle informatie staat die je nodig hebt. Over voorbereiding, kleding, accessoires en andere praktische zaken.
Je kan me ook altijd voor de shoot bellen of appen als je nog vragen hebt of iets wilt overleggen.

Tijdens de shoot

Voorafgaand aan de fotosessie is er altijd een voorgesprek. Hierin worden jouw specifieke wensen besproken. Is er iets waar je de nadruk op wilt leggen? Is er een voorwerp dat je graag op de foto wilt? Ik hoor het graag en houd er rekening mee. Ook kunnen we de kleding even doornemen en kan ik je adviezen geven.
Shoots zijn privé, dus ik heb alle aandacht voor jullie.

Na de shoot

Ook na de shoot gaat de begeleiding gewoon door. Je krijg informatie van me mee wat je verder kunt verwachten.
Binnen 24 uur krijg je via Whatsapp een preview van enkele bewerkte foto's.
Ik ga een selectie maken van alle foto's en de mooiste bewerken. Deze krijg je geleverd via een downloadlink.
Je ontvangt hoge-resolutie-bestanden zonder watermerk, die je overal kunt laten afdrukken. Er zijn geen bijkomende kosten na de shoot.