Welke leeftijd?

Kinderen van 1 tot 12 jaar zijn bij mij welkom. Ik fotografeer je kind op een wijze die passend is bij de leeftijd.
Wanneer je kind ouder is dan 12 zijn jullie natuurlijk ook van harte welkom, maar kleinere kinderen zijn mijn specialiteit.
Afspraak maken

Bang, verlegen, druk....

Het leuke van kinderen is dat ze zichzelf zijn en écht zijn. Ik fotografeer je kind zoals hij of zij is, op een ontspannen, respectvolle en leuke wijze, met meer dan 16 jaar ervaring.
Ik weet intussen prima hoe ik kinderen zich op hun gemak kan laten voelen en ze echt laten stralen op de foto. Niet met omkopen, maar met geduld en humor.
De bedoeling is dat je niet alleen een prachtig resultaat krijgt, maar dat de shoot zelf ook een leuke ervaring voor je kind is.
Veel klanten beschouwen een shoot bij mij als een leuk gezinsuitje!

Kleding en accessoires

Je mag tijdens de shoot je kind van kleding wisselen. Maak het niet te gek, het gaat om het kind en niet om de kleding. Je doet de meeste kinderen geen plezier met omkleden, dus houd het bij maximaal twee keer.
Portretfoto's en close-ups zijn het mooiste met 'rustige' kleding.
Maak je geen zorgen: als je een afspraak geboekt hebt krijg je een brochure thuis met adviezen over kleding, haar, kleuren en accessoires.
Heeft je kind een favoriete knuffel? Vooral meenemen!

Werwijze bij Onszelf

Vóór de shoot

Wanneer je een shoot geboekt hebt, krijg je een bevestigingmail en per post ontvang je een brochure waarin alle informatie staat die je nodig hebt. Over voorbereiding, kleding, accessoires en andere praktische zaken.
Je kan me ook altijd voor de shoot bellen of appen als je nog vragen hebt of iets wilt overleggen.

Tijdens de shoot

Voorafgaand aan de fotosessie is er altijd een voorgesprek. Hierin worden jouw specifieke wensen besproken. Is er iets waar je de nadruk op wilt leggen? Is er een voorwerp dat je graag op de foto wilt? Ik hoor het graag en houd er rekening mee. Ook kunnen we de kleding even doornemen en kan ik je adviezen geven.
Shoots zijn privé, dus ik heb alle aandacht voor jullie.

Na de shoot

Ook na de shoot gaat de begeleiding gewoon door. Je krijg informatie van me mee wat je verder kunt verwachten.
Binnen 24 uur krijg je via Whatsapp een preview van enkele bewerkte foto's.
Ik ga een selectie maken van alle foto's en de mooiste bewerken. Deze krijg je geleverd via een downloadlink.
Je ontvangt hoge-resolutie-bestanden zonder watermerk, die je overal kunt laten afdrukken. Er zijn geen bijkomende kosten na de shoot.