Webdesign

Anno 1992 

Onszelf verzorgt webdesign, bij voorkeur business-to-business en is vooral gericht op het MKB, zoals ook uit ons portfolio blijkt. Onze eerste website bouwden we in 1992. Je kunt dus wel zeggen dat we enige ervaring hebben. Neem gerust een kijkje in ons portfolio om een indruk op te doen van ons werk.

De ‘looks’ 

Onze websites zijn klantvriendelijk, gebruikersvriendelijk, altijd voorzien van een duidelijke navigatie en een heldere, frisse uitstraling. Een website kunnen we zó ontwerpen, dat deze naadloos aansluit op een bestaande huisstijl.
Verder zijn we een kei in fotograferen, dus desgewenst kunnen we uw website van echt mooie, unieke plaatjes voorzien. 

CMS

CMS staat voor ‘Content Management Systeem’, wat inhoudt dat je als gebruiker van de website zelf wijzigingen in de inhoud kunt aanbrengen. De lay-out blijft daarbij onaangetast.
Onszelf ontwerpt de lay-out en u kunt zelf de inhoud bijwerken wanneer en waar u maar wilt. U hoeft alleen maar over een internetverbinding te beschikken.  

Refreshen

Ook een website is aan de tijdgeest onderhevig. Gemiddeld gaat een website 3 tot 4 jaar mee. Onszelf verzorgt deze restyling en neemt u - als dat nodig is- ook qua techniek mee naar het heden met de hedendaagse mogelijkheden.  

 

 
 

 

 

Onszelf op Facebook   Onszelf op LinkedIn   Onszelf op Twitter